Zomer in Zeeland

Ben jij ambulanceverpleegkundige of – chauffeur en wil jij deze zomer een auto én een vakantiehuisje van de zaak?

Voor de zomerperiode zijn we op zoek naar ambulanceverpleegkundigen en -chauffeurs en we hebben een speciale aanbieding.
Bij tenminste 4 (betaalde) diensten  mag je een week lang in een  luxe vrijstaande vakantievilla verblijven. Helemaal gratis, met je gezin!

Klaar voor een heerlijke Zeeuwse zomer? Lees snel verder voor alle details.

Jij komt bij ons in de vakantieperiode, tussen 11-07-22 t/m 12-09-22,  werken als ambulanceverpleegkundige of-chauffeur. Als wij met jou minimaal 4  (betaalde) diensten in het rooster kunnen  inplannen, kan jij met jouw gezin, vriend(in), of wie jij wilt een week lang in een prachtige bungalow verblijven op vakantiepark Zeebad (jazeker, die op de foto hier links). Dit vakantiepark ligt aan het strand!  Als jij na je werk terug op het vakantiepark komt, is het een kwestie van omkleden en dan naar je reisgenoten toe die al lekker op het strand liggen.
Dat is toch beter dan je kunt dromen!

Als ambulanceverpleegkundige bent je in bezit van een diploma ambulanceverpleegkundige ALS, heb je rijbewijs B en ben je bereid om in roosterdiensten te werken. Salaris  volgens Cao ambulancezorg, functiegroep 60 ( € 3322,- / € 4798,- br/mnd/36 uur);

Als ambulancechauffeur bent je in bezit van een diploma  ambulancechauffeur ALS,  heb je een rijbewijs B en C en ben je bereid om in roosterdiensten te werken. Salaris  volgens Cao ambulancezorg, functiegroep 45  (€ 2319,- / € 3322,- br/mnd/36 uur).

Wil jij ook je werk en vakantie combineren?  Stuur ons dan jouw sollicitatie via onderstaande button.