Stages & Opleidingsplaatsen

Stages

Naast een uitgebreid aanbod aan stages voor leerlingen die een zorgopleiding volgen, bieden we ook stagemogelijkheden in andere disciplines en studierichtingen, zoals bijvoorbeeld fysio-, logo-, en ergotherapie, maatschappelijk werk, personeelszaken, administratie en in de huishouding. Hier vindt je het complete overzicht van stages die wij momenteel aanbieden.

Stages voor de reguliere zorgopleidingen Zorg & Welzijn in Zeeland worden gecoördineerd vanuit de opleidingsaanbieder. Zoek je een stageplaats voor een andere opleiding of volg je een zorgopleiding buiten Zeeland? Neem dan contact op via stage@zzv.nl of bel 0115-688454.

Opleidingsplaatsen

Voor diverse functies binnen ZorgSaam bieden wij met regelmaat opleidingsplaatsen aan. Zo kun je denken aan Operatie assistent, Anesthesie medewerker of Radiodiagnostisch laborant. Wij werken hiervoor samen met o.a. het opleidingsinstituut van Erasmus MC in Rotterdam. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een opleidingsplaats binnen ZorgSaam.

Ik ga aan de slag als:

Leerling Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg
Jouw uitdaging Ben jij die enthousiaste, ondernemende en verantwoordelijke student die graag de handen uit de mouwen steekt? Lijkt werken in de oudere...
Bekijk vacature

Er zijn geen resulaten voor deze filtercombinatie. Reset de filters.