Arbeidsvoorwaarden

Naast de voldoening die het werken in de zorg geeft, heeft ZorgSaam de arbeidsvoorwaarden natuurlijk ook goed geregeld. Hieronder de belangrijkste punten:

1. CAO

ZorgSaam werkt volgens de Cao Ziekenhuizen en Cao VVT. Dit houdt in dat je basisvoorwaarden goed zijn geregeld.

2. Pensioen

Wanneer je werkt bij ZorgSaam bouw je automatisch pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je aanmelding wordt door ons geregeld.

3. Collectief verzekeren

Het is mogelijk je (en jouw gezin) via ZorgSaam collectief te verzekeren voor ziektekosten. Dat kan bijvoorbeeld bij zorgverzekeraars CZ, IZZ, Avero Achmea of Beter Dichtbij.

4. Ontwikkelen

ZorgSaam heeft volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden volledige opleidingstrajecten en vervolgopleidingen. We hebben een digitaal leerplein voor zorg, maar ook niet zorggerelateerde onderwerpen, die toegankelijk zijn voor het hele gezin.

5. Dichtbij

Voor werken bij ZorgSaam hoef je nooit ver te reizen; wij zijn altijd dichtbij – door heel Zeeuws-Vlaanderen hebben wij verpleeghuizen, thuiszorg en ziekenhuiszorg. Per CAO is er ook reiskostenvergoeding en zelfs de tunnelkosten worden vergoed (Westerscheldetunnel tegen T-tag tarief en Liefkenshoektunnel tegen abonnementstarief).

6. Hulp bij crossborder werken

Als je uit Vlaanderen komt en je hebt juridisch/fiscaal advies en ondersteuning nodig bij het werken in Nederland, dan staan collega’s van HR voor je klaar.

7. 13e maand en ORT (onregelmatigheidstoeslag)

Hier heb je ook recht op 😉