De Coronacrisis heeft een grote impact op ons allemaal, helaas ook op het sollicitatieproces. Binnen ZorgSaam gaat alle aandacht nu uit naar de zorg. Voor jou betekent dit dat het mogelijk wat langer kan duren voordat je antwoord ontvangt op jouw sollicitatie en dat sollicitatiegesprekken later gepland worden of via telefonische danwel video gesprekken plaatsvinden. We vragen je begrip voor deze situatie.

Stages & Opleidingsplaatsen

Stages

Naast een uitgebreid aanbod aan stages voor leerlingen die een zorgopleiding volgen, bieden we ook stagemogelijkheden in andere disciplines en studierichtingen, zoals bijvoorbeeld fysio-, logo- en ergotherapie, maatschappelijk werk, personeelszaken, administratie en in de huishouding. Hier vind je het complete overzicht van stages die wij momenteel aanbieden.

Stages voor de reguliere zorgopleidingen Zorg & Welzijn in Zeeland worden gecoördineerd vanuit de opleidingsaanbieder. Zoek je een stageplaats voor een andere opleiding of volg je een zorgopleiding buiten Zeeland? Neem dan contact op via stage@zzv.nl of bel 0115-688454.

Opleidingsplaatsen

Voor diverse functies binnen ZorgSaam bieden wij met regelmaat opleidingsplaatsen aan. Zo kun je denken aan Operatieassistent, Anesthesiemedewerker of Radiodiagnostisch laborant. Wij werken hiervoor samen met o.a. het opleidingsinstituut van Erasmus MC in Rotterdam. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een opleidingsplaats binnen ZorgSaam.

Sorry, geen resultaten gevonden.