Je toekomst begint hier!

Werken bij ZorgSaam betekent werken in een netwerkorganisatie: de zorg in de regio optimaal organiseren, zodat alle zorg goed, snel en naadloos op elkaar aansluit. Het gaat ons om samenwerken en samen zorgen, in onze ondernemende bedrijfscultuur, die gericht is op leren en innoveren. ZorgSaam biedt je ook veel kansen. Want waar kun je zowel in de thuiszorg, als in de verpleeghuiszorg en ziekenhuiszorg werken zonder te hoeven wisselen van werkgever? Naast zorgfuncties is in onze organisatie natuurlijk ook behoefte aan enthousiaste collega’s die niet direct gerelateerd zijn aan de zorg, denk bijvoorbeeld aan HR-, IT- of inkoop. Wil jij ook mooi werk doen bij de grootste zorgwerkgever van Zeeland? Kijk hieronder voor een overzicht van onze openstaande vacatures.

Ik ga aan de slag als:

Zorgprofessional
Wil jij proeven hoe het is om in het Zeeuwse te werken en ben jij in het bezit van een zorgdiploma vanaf niveau 2? Of bevoegd en bekwaam om middels jouw opleiding minimaal als niveau 2 aan de slag te gaan?
Bekijk vacature

Verzorgende IG Emmaus
‘Ben jij die nieuwe collega die zorgt voor een glimlach bij onze bewoners?’
Bekijk vacature

Woonzorgmedewerker (plus)
Ben jij goed in inzoomen op de individuele wensen en behoeften van cliënten? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op een PG afdeling?
Bekijk vacature

Bekijk alle vacatures