Je toekomst begint hier!

Werken bij ZorgSaam betekent werken in een netwerkorganisatie: de zorg in de regio optimaal organiseren, zodat alle zorg goed, snel en naadloos op elkaar aansluit. Het gaat ons om samenwerken en samen zorgen, in onze ondernemende bedrijfscultuur, die gericht is op leren en innoveren. ZorgSaam biedt je ook veel kansen. Want waar kun je zowel in de thuiszorg, als in de verpleeghuiszorg en ziekenhuiszorg werken zonder te hoeven wisselen van werkgever? Naast zorgfuncties is in onze organisatie natuurlijk ook behoefte aan enthousiaste collega’s die niet direct gerelateerd zijn aan de zorg, denk bijvoorbeeld aan HR-, IT- of inkoop. Wil jij ook mooi werk doen bij de grootste zorgwerkgever van Zeeland? Kijk hieronder voor een overzicht van onze openstaande vacatures.

Ik ga aan de slag als:

Helpende (plus) West Zeeuws Vlaanderen
Kom jij het verschil maken door er samen met ons voor te zorgen dat het levensverhaal van onze bewoners een vervolgt krijgt? Waarbij de zorg verleend wordt op basis van ‘zo thuis als mogelijk’?
Bekijk vacature

Pijnconsulent i.o.
‘Ben jij de verpleegkundige of anesthesiemedewerker en klaar voor de volgende stap in jouw zorgloopbaan?’
Bekijk vacature

Zorgprofessional flexpool thuis- en ouderenzorg
Heb jij een voorliefde voor afwisselend werk en geniet je van de vrijheid om je eigen werkrooster te bepalen? Hecht je daarnaast veel waarde aan collegialiteit? Dan is de functie in onze flexpool wellicht iets voor jou
Bekijk vacature

Bekijk alle vacatures