Je ziet onze vacatures niet alleen op onze website of via social media, maar ook via uitzendbureaus.

Maar hoe werkt dat nou als je via het uitzendbureau binnenkomt bij ZorgSaam? Sandra Erasmus deelt haar ervaring en vertelt haar verhaal.

Wie ben je
Mijn naam is Sandra Erasmus, ik ben 56 jaar. Ik ben bij ZorgSaam gestart op 6 januari 2021 via uitzendbureau Actief werkt.

Over ZorgSaam
Ik ben begonnen bij Patiënten service, hier kreeg in de vrije hand om binnen ZorgSaam de service te kunnen bieden voor het verstrekken van de medische dossiers, zowel de individuele als de complexe aanvragen. Dit heb ik samen met mijn collega Nancy tot een succes kunnen brengen, en inmiddels bestaat ons team uit drie collega’s.
In december 2020 werd ik benaderd door uitzendbureau Actief werkt of ik interesse had in een baan binnen de zorgsupport bij ziekenhuis ZorgSaam. Ze vonden daar dat deze baan goed zou matchen met mij. Ik was direct enthousiast en er werd op korte termijn een sollicitatiegesprek ingepland.
Het sollicitatiegesprek was zeer aangenaam en dezelfde dag kreeg ik te horen dat ik mocht starten met een contract voor 6 maanden.
Het inwerken was perfect geregeld en ik kreeg de tijd om alles goed te leren, hierin vind ik ZorgSaam echt top!

Werkzaamheden
Het leukste aan mijn werk is de veelzijdigheid en het contact met diverse ziekenhuizen en artsen, organisaties en patiënten/aanvragers, geen een dag is hetzelfde.
Ook ben ik erg servicegericht als persoon dus vind ik het leuk om de aanvragen vlot en correct te kunnen verstrekken.
Mijn werkdag start met het lezen van onze mailboxen, zodat de aanvragen in behandeling worden genomen. De lopende aanvragen worden heel de dag door behandeld waar nodig, en afgehandeld indien deze afgerond zijn. Ook hebben we telefoondienst, zodat we altijd beschikbaar zijn voor alle vragen.
Ik geef een 8 voor mij werk bij ZorgSaam.
Verder raad ik iedereen aan om via een uitzendbureau te starten binnen ZorgSaam, ik heb het als een warme deken ervaren.
Mensen met kwaliteiten en die graag willen werken binnen de organisatie krijgen zeker de kans om zich verder te ontwikkelen. Zelf heb ik na 1 jaar een vast contract gekregen voor onbepaalde tijd, waar ik heel blij mee ben!