De Coronacrisis heeft een grote impact op ons allemaal, helaas ook op het sollicitatieproces. Binnen ZorgSaam gaat alle aandacht nu uit naar de zorg. Voor jou betekent dit dat het mogelijk wat langer kan duren voordat je antwoord ontvangt op jouw sollicitatie en dat sollicitatiegesprekken later gepland worden of via telefonische danwel video gesprekken plaatsvinden. We vragen je begrip voor deze situatie.

Werken bij ZorgSaam

Werken bij ZorgSaam betekent werken in een netwerkorganisatie: de zorg in de regio optimaal organiseren, zodat alle zorg naadloos op elkaar aansluit. Met elkaar regelen we het goed en snel. Het gaat ons om samenwerken en samen zorgen, in onze ondernemende bedrijfscultuur, die gericht is op leren en innoveren.

ZorgSaam biedt je ook veel kansen. Want waar kun je zowel in de thuiszorg, als in de verpleeghuiszorg en ziekenhuiszorg werken zonder te hoeven wisselen van werkgever? Naast zorgfuncties is in onze organisatie natuurlijk ook behoefte aan enthousiaste collega’s die niet direct gerelateerd zijn aan de zorg, denk bijvoorbeeld aan HR-, IT- of inkoop.

We zijn er trouwens wel trots op dat het Algemeen Dagblad ons ziekenhuis in 2018 heeft uitgeroepen tot het beste streekziekenhuis van Nederland. Dat is een geweldige blijk van waardering voor alle collega’s, die dagelijks alles geven voor de beste zorg. Met alle medewerkers van de hele ZorgSaam organisatie samen, zijn wij ook nog eens de grootste werkgever in de zorgsector van Zeeland.

Wil jij ook mooi werk doen in één van de beste ziekenhuizen van Nederland? Klik hieronder voor een overzicht van onze openstaande vacatures.