Arbeidsvoorwaarden

Naast de voldoening die het werken in de zorg geeft, heeft ZorgSaam de arbeidsvoorwaarden natuurlijk ook goed geregeld. Hieronder de belangrijkste punten:

1. CAO

ZorgSaam werkt volgens de Cao Ziekenhuizen en Cao VVT. Dit houdt in dat je basisvoorwaarden goed geregeld zijn.

2. Pensioen

Wanneer je werkt bij ZorgSaam bouw je automatisch pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je aanmelding wordt door ons geregeld.

3. Collectief verzekeren

Het is mogelijk je (en jouw gezin) via ZorgSaam collectief te verzekeren voor ziektekosten. Dat kan bijvoorbeeld bij zorgverzekeraars CZ, IZZ of Beter Dichtbij.

Werk je bij ZorgSaam maar ben je woonachtig in België? Dan verwijzen we je omtrent verzekeringen en andere zaken graag door naar onze informatiebrochure voor grensarbeiders.

4. Ontwikkelen

ZorgSaam heeft volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden volledige opleidingstrajecten en vervolgopleidingen. We hebben ook een ‘Leerplein’, een digitaal leerplatform voor zorg, maar ook niet zorggerelateerde onderwerpen, die toegankelijk zijn voor het hele gezin.

5. Dichtbij

Om te werken bij ZorgSaam hoef je nooit ver te reizen; wij zijn altijd dichtbij – door heel Zeeuws-Vlaanderen hebben wij verpleeghuizen en bieden wij thuiszorg en ziekenhuiszorg. Per cao is er ook reiskostenvergoeding en zelfs de tunnelkosten worden vergoed (Westerscheldetunnel tegen T-tag tarief en Liefkenshoektunnel tegen abonnementstarief).

6. Hulp bij grensarbeid

Als je uit Vlaanderen komt en je hebt juridisch/fiscaal advies en ondersteuning nodig bij het werken in Nederland, dan staan collega’s van HR voor je klaar.

Je vind ook veel informatie in onze brochure voor grensarbeiders.

7. 13de maand en ORT (onregelmatigheidstoeslag)

Hier heb je ook recht op 😉

8. Leerplein

Welkom op het Leerplein ZorgSaam. Het Leerplein is bedoeld voor medewerkers van ZorgSaam:

Inloggen doe je met je personeelsnummer en zakelijk e-mailadres. Hieronder vind je de uitleg over welk e-mailadres je dient te gebruiken:

Uitleg gebruik e-mailadres|

Mail voor overige vragen naar leerplein@zzv.nl.