Werken bij ZorgSaam

Werken bij ZorgSaam betekent werken in een netwerk organisatie: het optimaal organiseren van de zorg in de regio, zodat alle zorg naadloos op elkaar aansluit. Met elkaar regelen we het goed en snel. Het gaat ons om samenwerken en samen zorgen in onze ondernemende bedrijfscultuur, die gericht is op leren en innoveren.

ZorgSaam biedt je ook veel kansen. Want waar kun je nu werken in de thuiszorg, verpleeghuiszorg en ziekenhuiszorg zonder te wisselen van werkgever? Naast zorgfuncties is in onze organisatie natuurlijk ook behoefte aan enthousiaste collega’s die niet direct gerelateerd zijn aan de zorg, denk bijvoorbeeld aan HR, IT of inkoop.

We zijn er trouwens wel trots op dat ons ziekenhuis in 2018 is uitgeroepen door het AD tot #1 streekziekenhuis van Nederland. Dat is een geweldige blijk van waardering voor alle collega’s, die dagelijks alles geven voor de beste zorg. Met alle medewerkers van de hele ZorgSaam organisatie samen, zijn wij ook nog eens de grootste werkgever in de zorgsector van Zeeland.

Wil jij ook mooi werk doen in één van de beste ziekenhuizen van Nederland?