Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO)

Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg

De ZPO is een praktijkgerichte variant op de huidige BOL-opleiding, waarbij je vanaf dag één al meeloopt in de praktijk. Leren door te doen is hierbij het motto. Je wordt in dit traject opgeleid tot Verzorgende IG én Maatschappelijke Zorg op MBO-niveau 3. Een dubbel diploma dus!
De invulling en het tempo van de opleiding worden telkens individueel afgestemd, waardoor er voor iedere student een studietraject op maat ontstaat.
Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van min. €600,- bruto per maand. Deze vergoeding loopt op bij het behalen van je studiepunten. Daarnaast ben je verzekerd van een baan na het afronden van je opleiding.

Lees hier het verhaal van Mieke van Valen, die als eerste student haar ZPO traject heeft afgerond.

Voor meer info, bel of mail Marjolijn Kalisvaart van team Opleiden & Ontwikkelen op 0115-688455 of m.kalisvaart@zzv.nl.
Uitgebreidere informatie over het ZPO-traject is ook te vinden op www.scalda.nl/zpo.

ZPO nu ook voor BBL

Ook binnen de BBL niveau 3 IG/MZ-opleiding  van ZorgSaam starten wij met het opleiden volgens het ZPO-principe. Dat wil zeggen werken en leren én een opleiding op maat! Bij deze studievariant is er één dag per week ‘les’ op locatie en werk je daarnaast minimaal 20 uur in wisselende diensten in de praktijk.
Twee keer per jaar is er een instroommogelijkheid en staat er een vacature voor deze opleidingsplaats online.

Bij vragen over dit opleidingstraject kan je terecht bij Chris van Mullem (0114-381245) of Tineke ter Haar (0117-459058) van team Opleiden & Ontwikkelen, of stuur een open sollicitatie naar recruitment@zzv.nl.