Opleidingen & stages

Onze medewerkers zijn in verschillende werkvelden actief. De basis van deze werkvelden is zorg rondom onze patiënten en cliënten. De verschillende werkvelden vragen aangepaste opleidingen en kwaliteiten.

Werken bij ZorgSaam is werken met en voor mensen, zowel in teamverband als individueel. Zo varieert het werk in het ziekenhuis van een chirurgische verpleegafdeling tot de kinderafdeling, van polikliniek tot operatiekamer en van laboratorium tot intensive care.
Als ambulanceverpleegkundige ben je veel onderweg en verleen je hulp aan mensen die een ongeluk hebben meegemaakt of om andere redenen acute hulp nodig hebben.
Op onze ouderenzorglocaties ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de zorg voor onze bewoners.
Een baan in de thuiszorg betekent werken bij mensen thuis. Je verricht niet alleen directe zorgtaken, maar hebt ook een belangrijke signalerende functie. Het is zelfstandig werk met veel afwisseling.

Erkend leerbedrijf

ZorgSaam is door SBB erkend als leerbedrijf. Wij willen zo MBO-studenten de gelegenheid bieden om relevante werkervaring op te doen tijdens de opleiding, zodat zij met volwaardige praktijkervaring de arbeidsmarkt kunnen betreden.
Wij werken met veertien opleidingsteams verspreid over de organisatie. De medewerkers van deze teams zijn extra geschoold op het gebied van opleiden.

Hier vind je het complete overzicht van stages die wij momenteel aanbieden.

Voor meer informatie betreft opleidingsmogelijkheden binnen ZorgSaam kun je contact opnemen met team Opleiden & Ontwikkelen;
Voor de Thuis- of Ouderenzorg kan dat met:
Tineke ter Haar  t.terhaar@zzv.nl   tel. 06-51678314, Chris van Mullem c.vanmullem@zzv.nl  tel. 06-51439894 of Marlon Willemsen   m.willemsen@zzv.nl  tel 06-10059441
Voor het Ziekenhuis kan dat met:
Angelique Mahu, a.mahu@zzv.nl tel. 06-23 254105  of met Pierriene Bleijenbergh p.bleijenbergh@zzv.nl  tel. 06-12080743