Opleidingen & stages

Werken bij ZorgSaam is werken met en voor mensen, zowel in teamverband als individueel. Zo varieert het werk in het ziekenhuis van een chirurgische verpleegafdeling tot de kinderafdeling, van polikliniek tot operatiekamer en van laboratorium tot intensive care.
Als ambulanceverpleegkundige ben je veel onderweg en verleen je hulp aan mensen die een ongeluk hebben meegemaakt of om andere redenen acute hulp nodig hebben.

Op onze ouderenzorglocaties ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de zorg voor onze bewoners. Een baan in de thuiszorg betekent werken bij mensen thuis. Je verricht niet alleen directe zorgtaken, maar hebt ook een belangrijke signalerende functie. Het is zelfstandig werk met veel afwisseling.

Erkend leerbedrijf

ZorgSaam is door SBB erkend als leerbedrijf. Wij willen zo MBO-studenten de gelegenheid bieden om relevante werkervaring op te doen tijdens de opleiding, zodat zij met volwaardige praktijkervaring de arbeidsmarkt kunnen betreden.
Wij werken met veertien opleidingsteams verspreid over de organisatie. De medewerkers van deze teams zijn extra geschoold op het gebied van opleiden.

Wil jij graag stage komen lopen binnen ZorgSaam of heb je hierover een vraag?
Stuur dan een mailtje naar stage@zzv.nl . Heb je een vraag over een interne opleiding? stuur dan een mailtje naar opleidingen@zzv.nl

Wil je graag eens met een opleidingsadviseur bellen? 

Opleidingsadviseurs in het ziekenhuis en zorgsupport: 

Angelique Mahu                     0623 254105
Pierriene Bleijenberg            0612 080743

Opleidingsadviseurs in de thuis- en ouderenzorg:
Chris van Mullem                   0651 439894
Claudia Teernstra                  0623 514479
Laurie Kassie                            0610 56 2112

E-learning specialist:  
Ellen Verdurmen                 0612 760844

 

Verzorgende IG werk- en leerplek (BBL)
Droom jij van een carrière in de zorg? En wil jij deze droom waarmaken?
Bekijk vacature

Stagiair duurzaamheid
Wij zoeken een stagiair Duurzaamheid!
Bekijk vacature

Zorgprofessional i.o.
Ben jij bezig met een opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde en wil jij alvast een aantal uren werken in de (thuis)zorg?
Bekijk vacature