Nog twijfels over de zorg?

Is het altijd al jouw droom geweest om in de zorg aan de slag te gaan én wil jij deze droom gaan waarmaken? Of twijfel je nog en wil je jezelf eerst oriënteren?

ZorgSaam Thuis- en ouderenzorg biedt jou de kans om deze droom waar te maken of om jouw twijfels weg te nemen!  Zo hebben wij in de thuis- en ouderenzorg meerdere functies waarbij je kennis kan maken met de zorg waarna je kan beslissen of je wilt doorgroeien richting de verzorging. Je kan bijvoorbeeld starten als zorg assistent op een van onze locaties waarbij je de ouderenzorg leert kennen en onze zorgprofessionals ondersteunt óf als huishoudelijk medewerker in de thuiszorg. ZorgSaam is een grote organisatie waarbij voldoende mogelijkheden zijn.

Merk je dat je hierna de ambitie hebt om door te groeien? Dan zijn er mogelijkheden om een BBL opleiding  op niveau 2 helpende zorg en welzijn  óf op niveau 3 verzorgende IG te volgen. Wil jij hierover meer informatie? Klik dan op onderstaande link om de vacatures te bekijken. https://www.werkenbijzorgsaam.nl/nl/?s=bbl

Krijg jij na het lezen van bovenstaande vacatures al gelijk een verliefd gevoel en wil jij direct in aanmerking komen voor een van deze BBL trajecten? Ook dat is mogelijk. Stel jezelf dan aan ons voor middels jouw cv en motivatie. Wij nemen kort daarna contact met jou op om het een en ander verder te bespreken.

Twijfel je toch nog of de zorg iets is voor jou?  Overweeg dan eens om een dagje mee te lopen zodat je een gevoel krijgt bij de zorg van nu. Een meeloop dag is vrijwel op iedere locatie te realiseren en gebeurt in goed overleg.

Contactformulier