De Coronacrisis heeft een grote impact op ons allemaal, helaas ook op het sollicitatieproces. Binnen ZorgSaam gaat alle aandacht nu uit naar de zorg. Voor jou betekent dit dat het mogelijk wat langer kan duren voordat je antwoord ontvangt op jouw sollicitatie en dat sollicitatiegesprekken later gepland worden of via telefonische danwel video gesprekken plaatsvinden. We vragen je begrip voor deze situatie.

Beroepsopleiding Verzorging & Verpleging

Beroepsopleiding Verzorging & Verpleging

ZorgSaam biedt met regelmaat diverse opleidingstrajecten aan, variërend van BBL2 t/m BBL4 (leren-werken) en stages voor alle leerjaren van de BOL-variant (leren-stage).
Ook voor de HBO opleiding Verpleegkunde kunnen stagiairs terecht bij ZorgSaam. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals voltijd (stage), deeltijd (werken-leren met een vooropleiding in de zorg) en duaal (werken-leren zonder vooropleiding in de zorg).

Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding kun je contact opnemen met Scalda of Hogeschool Zeeland, of bezoek een open dag.
Voor meer informatie over individuele mogelijkheden en opleidingsplaatsen, neem contact op met de team Opleiden & Ontwikkelen via 0115-688454 of teamopleidingen@zzv.nl.